Om oss

Firmainformasjon

PSA Parts Firmainformasjon

About PSA Parts Ltd

PSA Parts, foretrukket av bedrifter verden over, er en verdiøkende distributør som kobler globale IT-og CE-merker til vårt omfattende nettverk med over 5000 forhandlere, detaljister og nettbutikker verden over.

Vi er til stede i over 40 markeder og har kontorer og distribusjonssentre i London, Hannover, Rotterdam, Melbourne og Rhode Island. Merkeporteføljen vår omfatter velkjente navn, spesialiserte IT-produsenter og egne merkeserier laget spesielt for kundene våre.Vårt mål er å tilby et komplett spekter av strømløsninger for bærbare enheter, inkludert din bærbare PC, digitalkamera, videokamera, personlig DVD MP3 og videospiller, så vel som din håndholdte datamaskin, smarttelefon og PDA. Vi leverer kun verdi for pengene kvalitetsprodukter, med best mulig service. Se gjennom vårt store produktsortiment, og kontakt vår ekspertgruppe hvis du ikke finner det du leter etter.

I løpet av de siste 30 årene har PSA brukt sin erfaring til å utvikle en rekke helhetlige løsninger og tjenester for å hjelpe forhandlere og detaljister med å vokse og lykkes i moderne markeder i stadig endring. Vi har erfarne team med spesialkunnskap om dine markeder, og tilbyr rådgivning om kategorier og markedsføring i tillegg til PartFinder-søk, produktfeeder og tilpassede integrasjoner for å sikre at du har alle nødvendige data for hånden.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan PSA kan hjelpe bedriften din videre.

BSI Certified, ISO 9001:2015 Qualified company. Certificate FS 52601. Vi er et BSI-sertifisert ISO 9001: 2008 Kvalifisert selskap.