Levering, Retur og Avbestilling

Leveranse

 • Bestillinger mottatt før kl. 16.00 CET vil bli sendt samme virkedag, avhengig av tilgjengelighet på lager.
 • Ekspress- og økonomi-leveringsalternativer er tilgjengelige i kassen, med tjenester som varierer mellom 1-5 dager.

Garanti

Alle produktene på vår nettside er helt nye og leveres med 1 års produsentens garanti mot produsentens feil fra kjøpsdatoen. Med mange års erfaring og sterke samarbeid med produsenter garanterer vi at produkter som vises på nettstedet som egnet for bruk med en bestemt modell, er 100% kompatible, eller vi vil gi en erstatning eller refusjon.

Returelementer

Hvis du ønsker å returnere et element av en eller annen grunn, opererer vi en Back to Base returneringspolicy. Følg trinnene nedenfor:

 1. NMerk: Innen 4 uker etter forsendelse, kan ubrukte varer returneres til oss for tilbakebetaling, forutsatt at de er i originalemballasje og i salgbar tilstand. Etter 4 uker kan vi kun erstatte eller bytte ut varer (med mindre de er defekte), og en re-stocking avgift kan gjelde for visse varer.
 2. Send en epost til , citerer bestillingsreferansenummeret (eg PNO12345), grunnen til at du ønsker å returnere varen og om du trenger en erstatning eller en refusjon.
 3. Våre kundeservice vil deretter sende deg en e-post med et RMA-nummer (Returned Merchandise Authorization).
 4. Vennligst send varen tilbake til ossmed RMA nummer tydelig skrevet på ytre emballasje til følgende adresse:

  PSA Parts 
  Bovendijk 216,
  3045 PD Rotterdam

 5. Når vi har mottatt varen fra deg, sender vi en erstatning eller henter en kreditt og refunderer deg.

Bestill Kansellering

For alle våre produkter har du rett til å kansellere kontrakten for kjøp av varer innen 7 virkedager etter levering .

 • Hvis du ønsker å avbestille en bestilling som ikke er levert, vennligst send en epost til citerer bestillingsreferansen din (eg PNO12345) og grunnen til at du vil avbryte.
 • Hvis produktet allerede er levert, vennligst skriv 'Kontraktsavbestilling' på leveringsnotatet (som kommer med produktet). Send produktet tilbake til oss (trygt pakket) sammen med leveringsnotatet. Vi må motta det fra deg innen syv dager etter datoen den ble levert til deg.

Når du returnerer produkter anbefaler vi at du bruker en innspilt leveringsservice for din egen beskyttelse. Returnerte varer må mottas i god stand og i originalemballasjen. Vær oppmerksom på at selv om vi vil refundere kjøpesummen til deg når vi mottar varen, er du ansvarlig for kostnadene ved levering og retur av varene tilbake til oss.