Powering over 90% of the top UK IT resellers

PSA-forhandler PSA-forhandler 360

IT-distribusjonen har utviklet seg enormt i løpet av de siste 5 årene. Vår komplette Reseller 360°-service omfatter mer enn bare å selge produkter til deg. Vi samarbeider med kundene våre før, under og etter salgsprosessen for å skape virkelig verdi.

PSA-forhandler 360

Experienced
Account Managers

Reservedeler er et intrikat anliggende. Teamet vårt er bransjens mest erfarne. Vi har samlet kunnskap i dekader, noe som gjør at vi kan støtte kundene våre bedre.

Våre forhandlere drar fordel av personlige kundebehandlere som forstår bedriften din og kan anbefale det produktet som passer best for deg, slik at det blir riktig med én gang.

Experienced <br> Account Managers
Hurtigpris på 30′

Hurtigpris på 30′

Vi forstår at hastighet er viktig for å vinne anbud. Vi tar sikte på å levere individuelle tilbud med bekreftet pris og leveringstid på bare 30 minutter.

Det som skiller oss ut er vår evne til å gi partnerne våre økt lønnsomhet via en rekke tilleggstjenester, noe som gjør oss til det første valget for forhandlere, detaljister og kjente merker over hele verden.

Personellopplæring

Personellopplæring

Vi leverer ad hoc- eller strukturert produktopplæring både individuelt og i grupper. Opplæringen kan leveres offline eller online tilpasset dine behov og medarbeidernes tilgjengelighet.

Denne opplæringen gir medarbeiderne dine den tilliten og kunnskapen de trenger for å raskt kunne anbefale de beste løsningene for kundene, noe som har potensial for økte marginer.

Partnermarkedsføring

Partnermarkedsføring

Vi samarbeider med forhandlerne for å gjøre merkene våre mer synlige for kundene dine. Markedsføringsavdelingen vår vil samarbeide med folkene dine om å utvikle tilpassede kampanjer, både digitalt og på papir, for å bidra til å øke kundeengasjement og generere større inntekter.

PartFinder

PartFinder

PartFinder-søket er motoren blant tjenestene våre. Den lar dine medarbeidere eller kunder finne alle originale og uoriginale erstatningsdeler og tilbehør til enhetene på sekunder.

Ta en 5-minutters prøvekjøring her og ta det første trinnet til å legge 360 000 deler til nettstedet ditt i dag. Vi tar bryderiet med å kryssreferere og vedlikeholde informasjonen slik at du kan fokusere på kundene dine.

configurator
  • Fortegnelse over 300 000 modeller
  • Layouten kan redigeres
  • Elementært oppsett på under én time
  • Tilpasset integrasjon er også tilgjengelig

Arnestedet til 2-POWER

Lansert for over 20 år siden og nå i over 2000 produkter – 2-POWER-serien selges i over 5 million enheter verden over. 2-POWER-serien omfatter erstatningsdeler for IT-utstyr, elektriske produkter og forbrukerelektronikk, og gir deg alle fordelene med originalproduktet, bortsett fra prislappen.

Spar opptil 40 % i forhold til OEM-produktet. Alle originalens fordeler – bortsett fra prislappen.

Vår garanti for tilkoblet utstyr gir en full dekning på opptil GBP 2000.

Det er solgt over 5 millioner enheter i 2-POWER-produktserien verden over.

Alle 2-POWER-batterier og -ladere har Smartwatch Protect, som er laget for å beskytte enhetene dine.

Close

Spar opptil 40 %
med 2-POWER

2-POWER er en av Europas mest populære serie med erstatningsdeler og periferutstyr. Det er solgt over 5 millioner enheter, et omfang som gir erfaring og betyr sunnere marginer for deg som forhandler, og leverer en besparelse på 40 % for kundene. En fordel for alle uten at det går ut over kvaliteten.

Watch Now

Tilpasset og eget merke

Hvis du er ute etter noe unikt for deg som forhandler, kan PSA tilby tilpasset kitting og samlasting samt en komplett tjeneste for å utvikle din egen merkevare.

Vi har vår egen avdeling og spissteknologisk produksjon som kan levere komplette merkeserier med en minstebestilling som er mindre enn du skulle tro. Ta kontakt nedenfor hvis du vil vite mer.

Find out more

Ditt virtuelle varehus

Vi har over 4000 ulike produktlinjer for et enormt antall enheter, alt tilgjengelig for levering neste dag. Vi tilbyr levering fra fjernlager og kan derfor tjene som ditt virtuelle varehus, og levere produkter direkte til kundene dine.

Legg til dine egne forsendelsesnotater, delenumre og merkevarer og oppnå en makeløs utvidelse av bedriften din.

Verdensomspennende logistikk

PSA driver logistikksentraler i 5 land og betjener 60 land fra disse sentralene. Du kan levere til EU-kundene dine fra varehuset i Hannover og slippe komplisert grensepassering.

Ta det neste trinnet til PSA Reseller 360°

Slutt deg til forhandlerne våre og opplev tjenester på et nytt nivå i distribusjon av reservedeler

KONTAKT OSS