Gjør det lettere for detaljister å skape kategoriverdi

PSA-detaljist PSA-detaljist 360

Landskapet for detaljsalg har gjennomgått ufattelige forandringer de siste årene, ikke minst som følge av pandemien. For å kunne lykkes må moderne detaljister ha en distribusjonspartner som forstår salgsprosessen og fjerner strevet med å skape kategoriverdi.

PSA-detaljist 360

Komplett kategoribehandling

Vår inngående kategorikunnskap og sterke merkepartnerskap gjør PSA i stand til å gi robuste, verdiskapende anbefalinger og hjelpe deg med å levere dem til kundene dine – og styrke bunnlinjen din.

Vi samarbeider med for å bli kjent med kategorimålene dine for neste sesong, og vil anbefale en strategisk plan for sortiment og markedsføring for å oppnå målene.

Komplett kategoribehandling
Fulle 360º

Fulle 360º

En full 360-graders tilnærming til kundebehandling gir forhandlerne våre den støtten de trenger for å opprette varegrupper som øker kategoriverdi og lønnsomhet; noe som gir dem en opplagt fordel i dagens raskt skiftende landskap for salg i butikk og på nett.

Vi overvåker varegruppenes løpende ytelse og holder regelmessige møter med deg for å vurdere framdrift, løse problemer og optimere strategien for den neste salgsperioden.

Vår kontinuerlige forbedringsprosess (CIP = Continuous Improvement Process) sørger for at selv den minste mulighet til å forbedre produktspekteret ditt blir regelmessig gjennomgått og implementert ved behov.

Erfarne kundebehandlere

Med inngående kategorikunnskap

Erfarne kundebehandlere

Sortimentsutvikling

La oss bidra med å utvikle en optimal produktserie for kundene.

Detaljiststøtte

Detaljiststøtte

Våre erfarne team oppretter skreddersydde kampanjeprogrammer og setter opp forretningsplaner for å sikre at produktene selges med godt resultat. Du kan utnytte kunnskapen vår om hva, når og til hvem for å maksimere lønnsomheten når det er sesongsalg, og utvikle aktiviteter for salg året rundt

Designet for deg

Designet for deg

Vi kan opprett tilpassede løsninger i butikk og på nett for bedriften

Inkludert:
  • Plakater ved salgspunktene
  • Myk og hard samlasting
  • Eksklusive pakker
  • Kitting
Hjelp til å skape innhold

Hjelp til å skape innhold

Markedsføringsavdelingen vår virker som en utvidelse av din egen gruppe for å hjelpe til med å lage slående grafikk og fengende reklame for bruk i butikk og digitalt.

Levering fra fjernlager og virtuell lagerstyring

Fleksibel og pålitelig – PSA kan levere direkte til distribusjonssentrene dine, direkte til kundene eller en kombinasjon av begge.

Levering fra fjernlager og virtuell lagerstyring

Ta det neste trinnet til PSA Retailer 360°

Slutt deg til Europas mest innovative detaljister og opplev distribusjonstjenester på et nytt nivå

KONTAKT OSS